Esittely

ERÄKÄMPPÄ (yläkämppä)

Hinnasto   Pohjapiirrokset

Linnavuoren Eräkeskus käsittää ison yhteisökäyttöön sopivan hirsikämpän, 132 m2, jossa on lisäksi iso katettu ja osittain lasitettu kuisti takkoineen ja hirsipöytineen sopien kesällä niin kurssi- kuin ruokailukäyttöönkin. Kämpän keittiössä on iso ruokapöytä, tiskipöytä, astianpesukone, kylmä ja lämmin vesi, sähköliesi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi/pakastin, keittoastiat, astiat ja ruokailuvälineet n.30:lle. Kämpässä on takalla varustettu iso sali tarjoilu- ja pirttipöytineen ja penkkeineen. Kämpän makuuhuoneessa on kerrossängyt 6 hengelle, 2 taitettavaa varasänkyä sekä 2 ylimääräistä patjaa. Kämpässä on myös sauna, pukuhuone, pesuhuone ja WC.  Pesuhuoneessa on kaksi suihkua.  Saunan lämmityskerta maksaa 30€ / 2 tuntia. Suihkuissa / wc:ssä yms. vettä pitää käyttää säästäen, sillä vesi tulee kaivosta.  Kämpän päädyn vieressä on pieni nuotiopaikka ja kämpän toisella puolella varaston takana  on puuvaja ja komposti.  Kämpän tilat sopivat esim. koulutuskäyttöön ja  kokoustiloiksi.                            

Majoituskapasiteetti (n.6+2+2) - Makuuhuoneessa kolme kerrossänkyä (6hlö). Lisäksi on 2 taitettavaa varasänkyä patjoineen ja 2 ylimääräistä patjaa ), mutta suosittelemme majoitusrakennuksen käyttöä. Yöpyjät tarvitsevat omat aluslakanat ja makuupussit.

Lämmitys: ilmalämpöpumppu, sähkölämmitys ( Kesällä ilmalämpöpumppu ei ole käytössä)  Kämpän päädyssä olevalla katetulla ja lasitetulla kuistilla on oma takka sekä 4 hirsipöytää ja talon toisessa päädyssä erillinen nuotiopaikka. Kämpän salissa 4 kpl  2.5 m:n pituista pöytää ja 3 - 4 pienempää. (paikka n.35- 40 henkilölle )  Salissa on myös näyttökangas.   Linnavuoren postilaatikko ja jätesäiliö ovat Linnavuoren tienristeyksessä.

Edellinen

Seuraava