Esittely

ERÄKÄMPPÄ (yläkämppä)

Hinnasto   Pohjapiirrokset

Linnavuoren Eräkeskus käsittää ison yhteisökäyttöön sopivan hirsikämpän, 132 m2, jossa on lisäksi iso katettu ja osittain lasitettu kuisti takkoineen ja hirsipöytineen sopien kesällä niin kurssi- kuin ruokailukäyttöönkin. Kämpän keittiössä on n.12 hengen ruokapöytä, tiskipöytä, astianpesukone, kylmä ja lämmin vesi, sähköliesi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi/pakastin, keittoastiat, astiat ja ruokailuvälineet n.30:lle. Kämpässä on takalla varustettu iso sali tarjoilu- ja pirttipöytineen ja penkkeineen. Kämpän makuuhuoneessa on kerrossängyt 6 hengelle, 2 varasänkyä sekä 2 ylimääräistä patjaa. Kämpässä on myös sauna, pukuhuone, pesuhuone ja WC.  Pesuhuoneessa on kaksi suihkua.  Saunan lämmityskerta maksaa 30€ / 2 tuntia. Saunan lauteille mahtuu kerralla n. 5-6 hlöä.  Kämpän päädyn vieressä on pieni nuotiopaikka ja kämpän toisella puolella varaston takana  on puuvaja ja komposti.  Kämpän tilat sopivat esim. koulutuskäyttöön (n.30- 40 h) ja  kokoustiloiksi.                            

Majoituskapasiteetti (n.10) Makuuhuoneessa kolme kerrossänkyä. Lisäksi on 2 taitettavaa varasänkyä patjoineen ja 2 ylimääräistä patjaa ), mutta suosittelemme majoitusrakennuksen käyttöä. Yöpyjät tarvitsevat omat aluslakanat ja makuupussit.

Lämmitys: ilmalämpöpumppu, sähkölämmitys ( Kesällä ilmalämpöpumppu ei ole käytössä)  Kämpän päädyssä olevalla katetulla ja lasitetulla kuistilla on oma takka sekä 4 hirsipöytää ja talon toisessa päädyssä erillinen nuotiopaikka. Kämpän salissa 4 kpl  2.5 m:n pituista pöytää ja 3 - 4 pienempää. (paikka n.35- 40 henkilölle )  Salissa on myös näyttökangas.   Linnavuoren postilaatikko ja jätesäiliö ovat LInnavuoren tienristeyksessä.

Edellinen

Seuraava